HEREFORD

"Lyhyesti sanottuna HUIPPUJA"

Herefordit ovat lyhyesti sanottuna huippuja! Haluamme käyttää aikaa eläinten hyvinvoinnin tarkkailuun ja Herefordin lauhkea ja sosiaalinen luonne tekee tämän mahdolliseksi. Niitä pääse lähelle ja ne tuntevat sinut. Olemme panostaneet jalostuksessa valtavasti siihen, että nämä ominaisuudet säilyisivät. Jalostuksen avulla pyrimme myös saamaan terveitä ja hyvin kasvavia eläimiä, niin että syntymästä asti kaikki sujuisi mahdollisimman luonnollisesti. Tämä menee meillä jopa tuottavuuden edelle.
Ihanat lehmämme ovat aina vapaana ja vasikat saavat elää äitiensä kanssa, kunnes ne kasvavat isoiksi. Tämän ansiosta voimme nähdä kuinka jokainen eläin on persoona ja voisimme siksi kertoa loputtomiin niistä tarinoita. Haluamme, että eläimet luottavat meihin ja kokevat olonsa turvalliseksi.
Joskus kuitenkin koittaa se päivä, jolloin joudumme eläimestä luopumaan. Voitte olla varmoja, että jokainen saa lähtöhalit ja kiitokset. Silloin mielessä kelautuu pikana eläimen elämäntarina. Kyyneliltä myöskään ei voida välttyä. Voimme syödä lihaa hyvällä omalla tunnolla, koska tiedämme eläimen eläneen hyvän elämän.
Herefordin liha on tummaa ja maultaan erinomaista. Se marmoroituu hyvin, minkä ansiosta liha on mureampaa ja maukkaampaa. Lihan laatu perustuu siihen, että eläimet ruokitaan ruoholla ja kasvatetaan antibioottivapaasti. Kasvatamme eläimet hitaalla menetelmällä, joka sopii hyvin Hereford-rodulle, vaikka se ei olekaan kaikkein tuottoisinta taloudellisesti. Herefordin liha maistuu voimakkaasti lihalle.